fbpx
Wij staan vandaag tot 18:00 uur voor u klaar!

Slimfit Venlo

Website en beeldmateriaal
website // fotografie

Slimfit is een in Venlo gelegen sportschool die onder andere de nieuwste Milon Q cirkel aanbiedt. Slimfit biedt voedings- en mentale begeleiding, Één-op-één begeleiding, groepstrainingen en nog veel meer om te zorgen dat jij fit en gezond blijft.

Nieuwe website

De website van sportschool Slimfit Venlo kreeg een nieuw modern jasje. Binnen enkele pagina’s wordt de bezoeker duidelijk waar Slimfit voor staat en waar de kracht ligt van deze sportschool. Binnen de website worden verschillende strategieën toegepast, gebaseerd op de principes van Cialdini, om de conversie binnen de website te verbeteren. Dit door verschillende call-to-actions te implementeren gericht op de gebruiker.

Promotie video

Naast een website heeft Libelnet ook beeldmateriaal gemaakt voor de Slimfit. Er zijn foto’s gemaakt om te gebruiken voor campagnes en sociale media evenals  een aantal video’s waarin Slimfit gepresenteerd wordt.

 

Campagne

Ook heeft Libelnet een reclame campagne opgezet om Slimfit te promoten. Hierbij wordt rekening gehouden met factoren van de doelgroep zoals plaats en leeftijd. Op Google wordt er onder andere reclame gemaakt door het weergeven van advertenties bij bepaalde zoekwoorden of een combinatie van zoekwoorden. Dit alles met het doel om zo veel mogelijk leads te genereren voor de website. Voor de campagnes wordt zelfgemaakte content zoals foto’s en video’s gebruikt.