Blog

  Joomla! 3.7.0 is beschikbaar

  Geplaatst door Libelnet Maasbree op 10 mei, 2017

  Het Joomla! Project heeft op 25 april 2017 Joomla! 3.7.0 gelanceerd. Deze nieuwe versie van Joomla! heeft meer dan 700 verbeteringen en nieuwe toepassingen die het beheer van Joomla! websites eenvoudiger maken. Een ander belangrijk onderdeel van deze meest recente versie is het aantal veiligheidsupdates. Er zijn een groot aantal veiligheidsupdates toegevoegd aan deze versie waardoor het updaten naar deze versie nog belangrijker is geworden. Daarnaast zijn er nog verbeteringen in het...

  Lees meer...

 • Zomercheck

  Geplaatst door Frank Gijpmans op 5 augustus, 2016

  De vakanties zijn aan de gang en de computers en laptops staan met deze zomerse temperaturen natuurlijk stil want iedereen ligt buiten te zonnen. Bijna iedereen natuurlijk, want er moet ook gewoon gewerkt worden. Wij zorgen er deze zomer weer voor dat uw PC en of laptop weer helemaal klaar is om na de vakantie weer optimaal te kunnen presteren d.m.v. de ZOMERCHECK uit te voeren.

  Lees meer...

 • Beveilig de verbinding tussen uw website en de bezoeker

  Geplaatst door Libelnet Maasbree op 13 juni, 2016

  U heeft er misschien al eens over gehoord of gelezen: SSL. Of u heeft wel eens https:// gezien in uw browser. Dat heeft te maken met beveiligde verbindingen. Ook uw website kan overgezet worden naar zo’n beveiligde verbinding, sterker nog: we raden het aan!

  Lees meer...

 • Mobielvriendelijke websites is een MUST

  Geplaatst door Loek Huijs op 23 februari, 2016

  Situatieschets: een potentiële klant bezoekt vanaf zijn luie stoel je website met zijn tablet, een andere klant is al onderweg naar u en wil op de smartphone het adres even opzoeken en weer iemand anders zit op zijn kantoor aan een laptop en is op zoek naar de algemene voorwaarden op je website. Het komt allemaal dagelijks voor en een belangrijke conclusie is: de klant bekijkt je website op verschillende apparaten. Sommige websites zijn op de smartphone goed leesbaar en overzichtelijk, andere...

  Lees meer...

 • Windows 10: tien redenen om over te stappen

  Geplaatst door Frank Gijpmans op 17 september, 2015

  Het nieuwe besturingssysteem van Microsoft is sinds eind juli beschikbaar. Gebruikers van Windows 7 en 8 mogen het eerste jaar zelfs gratis overstappen. Is het de moeite waard om dit te doen?

  Lees meer...

 • Het inzetten van video

  Geplaatst door Loek Huijs op 24 april, 2015

  Iedereen kent het tegenwoordig wel, we zien het ook steeds meer en het blijkt ook steeds belangrijker te worden, het inzetten van video. Een aantal jaren geleden steelde je nog de show met een goed verzorgde PowerPoint presentatie op een beurs en een goede (informatieve) website. Tegenwoordig ben je in dat geval één van de velen. Om tegenwoordig op te vallen in de grote menigte heb je meer nodig dan alleen een website of een goede presentatie op een beurs. Dit kan op allerlei soorten manieren, video kan...

  Lees meer...

 • Waarom Google mobile-friendly sites voorrang gaat geven

  Geplaatst door Frank Gijpmans op 20 maart, 2015

  Vanaf 21 april 2015 wordt 'mobile-friendliness' zwaarder meegewogen in Google's (mobiele) zoekresultatenHet Google-nieuws in zoekmachinemarketigland, was de aangekondiging dat Google vanaf 21 april 2015 de "mobile-friendliness" van sites zwaarder gaat laten wegen als ranking factor.

  Lees meer...

 • Responsive website - de oplossing voor mobiel surfen

  Geplaatst door Loek Huijs op 14 juli, 2014

  De internetgebruiker verandert. Waren we vroeger tot een kleine kamertje veroordeeld als we via een inbelverbinding achter een vergeelde oude pc met dikke beeldbuis 10 minuten moesten wachten, voordat er een verbinding was met een webpagina, nu heeft iedereen supersnel internet in de broekzak. Een smartphone met Wifi toegang en als het even mee zit ook een 3G (of zelfs 4G) netwerk verbinding. We doen er alles mee: appen, social media bijwerken, spelletjes, of gewoon surfen over het www. Naast...

  Lees meer...

 • Winkeliersacties

  Geplaatst door Frank Gijpmans op 10 juni, 2014

  Voordelige reclame en extra bezoekers trekken willen we allemaal. De winkeliers uit Maasbree hebben zich gebundeld en brachten dit jaar voor de 2e keer een voucheractie uit.

  Lees meer...

 • Menukaarten

  Geplaatst door Frank Gijpmans op 10 juni, 2014

  Wat zoek je in een menukaart? Hij moet fraai zijn, duidelijk zijn, mensen triggeren om een bepaald product te kiezen wat je graag wil verkopen, eenvoudig af te nemen zijn en ook eenvoudig aan te passen zijn. Wij hebben de oplossing!

  Lees meer...

 • Webtrends 2014

  Geplaatst door Frank Gijpmans op 27 mei, 2014

  De crisis duurt lang. De crisis is geen crisis meer. De crisis is het gewone leven geworden. In 2014 voegen we ons naar de nieuwe realiteit van basic en eenvoud. Glossy onzin hoeft niet, we zijn blij met wat we hebben. Eigenlijk is dat beetje minder heel gezellig, met naïeve vrolijkheid creëren we de wereld om ons heen. Deze trends zullen zich de rest van dit jaar voortzetten en wij als Libelnet zullen deze trends in de gaten houden en waar mogelijk en functioneel toepassen op onze designs.

  Lees meer...

 • Spookfacturen Hosting

  Geplaatst door Frank Gijpmans op 19 mei, 2014

  Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen, maar Domein Host Nederland denkt het wel heel eenvoudig te doen. Zij sturen je een zogenaamde factuur voor domeinregistratie over een periode van een jaar. Daarnaast geven ze je korting zodat je ook nog eens denkt dat ze het goed met je voor hebben. Dat is echter niet het geval, ze hebben het zeker niet goed met je voor want ze proberen je er gewoon in te luizen.

  Lees meer...

 • Printwerk a la minute

  Geplaatst door Frank Gijpmans op 30 april, 2014

  De evenementen beginnen weer van start te gaan. Zo hebben we al heel wat sportieve evenementen achter de rug waaronder De Elf dorpenloop in Peel en Maas!

  Lees meer...

 • Ondersteuning Windows XP STOPT!

  Geplaatst door Frank Gijpmans op 28 maart, 2014

  Na ruim 12 jaar stopt Microsoft op 8 april aanstaande met de ondersteuning van Windows XP, omdat het inmiddels verouderde besturingssysteem niet meer past bij ons huidige computergebruik. Denk hierbij aan ontwikkelingen zoals internetbankieren, apps en touchscreens. Dit heeft ook consequenties voor u als Windows XP gebruiker!

  Lees meer...

 • Buitenreclame

  Geplaatst door Frank Gijpmans op 20 februari, 2014

  Online reclame via Social Media gaat als een malle. Hierdoor vergeet men het belang van offline (buiten) reclame. Wij denken dat men hier te eenvoudig overheen stapt!

  Lees meer...

 • Ondernemer van de dag

  Geplaatst door Frank Gijpmans op 7 februari, 2014

  Wie ben ikMijn naam is Harold Stemkens, ik ben 31 jaar en opgegroeid in Maasbree. Ik heb het meest geleerd op de Technische Unitversiteit Delft. Hiervoor heb ik gewerkt bij Recreatiepark BreeBronne. Belangrijkste inspiratiebron?Het internet, de fascinatie dat iedereen met elkaar verbonden is en alles kan delen waar en wanneer dan ook, is mijn grote inspiratiebron. Het verschil met vroeger toen we volledig afhankelijk waren van specifieke apparatuur die klaar moest staan om in te kunnen...

  Lees meer...

 • Tips voor het vernieuwen van uw oude website

  Geplaatst door Loek Huijs op 5 februari, 2014

  Er kunnen verschillende redenen zijn om uw oude website te vernieuwen. Er is in de afgelopen jaren namelijk veel veranderd. Zoekmachines (Google) worden steeds geavanceerder en de eisen die zij stellen aan websites veranderen mee. Een nieuwe website kan dus helpen om beter gevonden te worden. Maar ook de opkomst van smartphones en tablets heeft veel effect, het is steeds belangrijker geworden om de inhoud van een website aan te passen aan het apparaat waarop deze wordt bekeken. Daarnaast biedt een...

  Lees meer...

 • 5 jaar Libelnet

  Geplaatst door Harold Stemkens op 23 januari, 2014

  Libelnet bestaat 5 jaar en dat willen we graag met u vieren! Van een team met 3 ambitieuze mannen zijn we inmiddels uitgegroeid tot een waardig bedrijf met 12 medewerkers. In de afgelopen 5 jaren hebben we veel ervaring opgedaan en we laten u graag zien wat we allemaal voor u kunnen betekenen. We nodigen u daarom van harte uit om zaterdag 25 januari onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje te komen nemen! Bij dit jubileum hoort ook een nieuwe huisstijl, die op 17 januari is...

  Lees meer...

 • Waarom kiezen voor een Magento webshop?

  Geplaatst door Rick Niesen op 22 januari, 2014

  Op dit moment is Magento het grootste open source webwinkel systeem ter wereld. Het grote aantal gebruikers brengt veel voordelen met zich mee voor uw Magento webshop. Hieronder volgt een kort overzicht van deze voordelen.

  Lees meer...

 • Windows 8.1 nu te downloaden

  Geplaatst door Harold Stemkens op 17 januari, 2014

  Microsoft’s Windows 8.1 update is te downloaden. Als je Windows 8 gebruikt zal je een notificatie van de update te zien krijgen in de Windows Store. Let op soms moet je wel eerst even alle updates installeren. Windows 8.1 bevat een groot aantal interessante verbeteringen zoals een betere ingebouwde zoekmachine, slimmere SkyDrive synchronisatie en de mogelijkheid om meerdere applicaties naast elkaar te ‘snappen’. Ideaal voor apparaten met Touch screen.

  Lees meer...

 • Full color vs PMS

  Geplaatst door Frank Gijpmans op 17 januari, 2014

  Als wij een catalogus, folder of visitekaartjes voor je maken, kun je die op twee manieren laten drukken: full color of via Pantone Matching System (PMS), een universeel kleurensysteem. Het verschil is dat PMS bestaat uit vaste kleuren, terwijl er bij full color gebruik wordt gemaakt van vier basiskleuren waarmee vrijwel alle kleuren gemaakt kunnen worden door ze te mengen.

  Lees meer...

 • Voordelen en mogelijkheden Magento Clang koppeling

  Geplaatst door Rick Niesen op 16 januari, 2014

  Heeft u een Magento webshop? En bent u steeds op zoek naar manieren om uw webshop-klanten nog beter te leren kennen? Zodat u nu al weet wat uw klant morgen wil kopen, uw klant daardoor beter kan servicen en tegelijkertijd meer omzet haalt uit uw webshop. Dan hebben wij nu de gouden combinatie voor u: de koppeling van Magento met Clang.

  Lees meer...

 • Plex krijgt Chromecast-ondersteuning, streamen lokale media eindelijk mogelijk

  Geplaatst door Harold Stemkens op 15 januari, 2014

  Eindelijk. Plex, één van de beste mediacenterdiensten, heeft Chromecast-ondersteuning aan zijn apps toegevoegd. Dat maakt Plex op zijn blog bekend. Door de Plex Chromecast-ondersteuning wordt het voor bezitters van de hdmi-stick van Google mogelijk om, eindelijk, lokale content naar hun tv te streamen. Plex, dat onder andere video’s, foto’s en muziek ondersteunt, kan middels de app met de Chromecast verbinden en op eenzelfde manier als Netflix content naar de tv streamen. Plex Chromecast...

  Lees meer...

 • Top 10 redenen waarom Windows 8 interessant is voor het bedrijfsleven

  Geplaatst door Harold Stemkens op 13 januari, 2014

  Op 25 oktober 2013 lanceerde Microsoft Windows 8 voor de consumentenmarkt. Hoewel Windows 8 voor zakelijke gebruikers al enige tijd te gebruiken is, was 25 oktober te beschouwen als de officiële lanceerdatum van Windows 8.

  Lees meer...

 • E-mailmarketing: meer dan nieuwsbrieven alleen

  Geplaatst door Rick Niesen op 13 januari, 2014

  Clang kan een interessante keuze voor u zijn als u op zoek bent naar een softwarepakket waarmee uw e-mailmarketing kunt bedrijven en als u verder wil gaan dan slechts het versturen van nieuwsbrieven. Clang is e-mailmarketing software zonder grenzen en heeft als doel om e-mailmarketing persoonlijk, relevanter en makkelijker te maken. Clang is gebaseerd op een CRM systeem en is zelflerend: van elke klant houdt Clang een actueel en dynamisch profiel bij op basis van geregistreerde feiten,...

  Lees meer...

 • Waarom de Surface 2 zo’n geweldig apparaat is!

  Geplaatst door Harold Stemkens op 9 januari, 2014

  Sinds dit jaar verkopen wij bij Libelnet de Microsoft Surface 2 tablet met de Type Cover 2. Hoewel de uitgebreide review nog niet af is wilde ik jullie de onderstaande video niet onthouden. In deze video wordt de veelzijdigheid van de Surface 2 uitstekend gedemonstreerd:

  Lees meer...

 • Waarom kiezen voor een One Step Checkout?

  Geplaatst door Rick Niesen op 7 januari, 2014

  Een veelvoorkomend probleem onder webwinkels is dat de conversie vaak niet optimaal is. Met andere woorden: er zijn klanten die producten in hun winkelwagen hebben gedaan, maar tijdens het bestelproces toch zijn afgehaakt en dus de site verlaten zonder een aankoop te hebben gedaan. We noemen dit ook wel “abandoned shopping carts”.

  Lees meer...

Meest recente berichten