Wij staan vandaag vanaf 09:00 uur voor u klaar!

Websites

De website is de basis van de online identiteit van een bedrijf. De eerste kennismaking vindt tegenwoordig online plaats en die eerste indruk moet top zijn.

Voor elk budget

Libelnet is sterk in de ontwikkeling van een website op maat. Na een gesprek met de klant, wordt er een ontwerp gemaakt dat past bij de wensen. Na enkele correctierondes, is het idee compleet en kan de website gebouwd worden, precies zoals de klant het wil en gebruik makend van de nieuwste technieken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een statsische informatieve website tot een compleet interactief platform met diverse integraties van andere systemen.

Om (startende) bedrijven met een kleiner budget ook een website te kunnen bieden, heeft Libelnet standaard websites ontwikkeld, die tegen een vast laag tarief aangeschaft kunnen worden. Het ontwerp ligt vast, maar door een aantal kleuren en het logo te wijzigingen krijgt de website toch een eigen sfeer en uitstraling die past bij het bedrijf. Beide websites voldoen aan de nieuwste technieken en zijn (uiteraard) responsive gebouwd zodat ze geschikt zijn voor alle apparaten.

Vraag naar de mogelijkheden

Een beheerbare website

Alle websites die worden opgeleverd, zijn beheerbaar door de klant. De klant kan zelf eenvoudig een tekst, foto, product aanpassen of toevoegen is. Libelnet werkt met wereldwijd gebruikte Content Management Systemen en na oplevering van uw website krijgt de klant een instructie hoe de website te beheren is. Beheert de klant de website liever niet zelf? Geen probleem, dan worden er heldere afspraken gemaakt hoe Libelnet de website up to date houdt.

Joomla logoWordPress logo

Zoekmachine optimalisatie

Ik wil bovenaan staan in Google

Deze vraag komt in vrijwel elk gesprek over websites en webshops naar voren. Hoewel het eenvoudig klinkt, is het goed positioneren van een website in zoekmachines tegenwoordig een hele klus. Libelnet helpt u daarmee: de standaard website die wordt opgeleverd is goed vindbaar in Google. De techniek is snel, de bestandsgrootte wordt zoveel mogelijk beperkt, de teksten en structuren zijn in orde en er wordt met de klant meegedacht over de do's en don'ts op het gebied van SEO - Search Engine Optimization. 

Maar het kan altijd beter.  Om op specifieke zoekwoorden nog hoger te scoren, kan de website verder geoptimaliseerd worden. Libelnet begeleidt de klant naar een website die top functioneert en goed scoort op vooraf bepaalde zoekwoorden.

Web

  • Door klant beheerbaar
  • Uniek design
  • Mobielvriendelijk
  • Eigen hosting
  • Zoekmachine optimalisatie
  • AVG Proof

Van idee tot website.

werkwijze

Na het eerste telefoontje of mailtje over een nieuwe website, volgt een intakegesprek. Dit kan bij de klant op locatie of bij Libelnet in Maasbree. Tijdens het gesprek worden de ideeën en mogelijkheden besproken. Het plan wordt gevormd en na het gesprek wordt een vrijblijvende offerte opgesteld.

Indien het voorstel akkoord is, wordt een eerste digitale ontwerp opgesteld. De klant ontvangt een link met de ontworpen website waarop feedback gegeven kan worden en er volgen zo nodig enkele vervolgontwerpen. Zodra er een akkoord is voor het ontwerp dan wordt de website opgebouwd. De klant kijkt over de schouder van de bouwer mee en krijgt nog ruimschoots kans om (kleine) aanpassingen door te geven.

Zodra alle content is aangeleverd en verwerkt, kan de website worden opgeleverd en eindigt het traject met een instructie hoe de klant de website kan beheren.

Contact.

Telefoon
077 465 0295

Whatsapp
06 123 16 201

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres
Dorpstraat 58
5993 AP Maasbree
Limburg, Nederland

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer