fbpx
Wij staan morgen vanaf 09:00 uur weer voor u klaar.

Presentatiemiddelen

Schitter op de beurs of tijdens een presentatie of markt

Groots of subtiel

Presenteer jezelf, op elk formaat: in je winkel, op de beurs, langs de weg of op je bedrijfspand. Groots opvallen is een kleine moeite met het presentatiemateriaal van Libelnet. Van relatief kleine tafeldisplays tot royale spandoeken met maar liefst 290 cm tot 500 cm uit één stuk! Groter kan ook, dan zorgt Libelnet ervoor dat de stukken netjes aan elkaar worden gemaakt. Ook kun je bij Libelnet terecht voor de bijbehorende frames.

Handzaam presenteren

Libelnet is sterk in het verzorgen van presentatiemateriaal voor op beurzen of tijdens open dagen. Libelnet verzorgt het allemaal, denk aan de roll-up banner, ideaal om in te pakken en weer mee te nemen, stabiel en handzaam. Daarnaast verzorgen ze al het flyer en poster materiaal dat u nodig heeft en denkt het mee om net dat extra te presenteren zodat je eruit springt.

Vlaggen en borden

Buitenpresentatie heb je in allerlei soorten en maten. Libelnet levert diverse vlaggen waaronder de mastvlag en kan zelfs de masten leveren. Stoepborden, lantaarnpaal banners, reclamezuilen, verkeersborden, krijt en magneetborden en meer.

Promotie

  • Klantvriendelijk
  • Doeltreffend en effectief
  • Top prijs/kwaliteit
  • Snelle levertijden
  • Groot assortiment

Contact.

Telefoon
077 465 0295

Whatsapp
077 465 0295

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres
Dorpstraat 58
5993 AP Maasbree
Limburg, Nederland

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer