fbpx
Wij staan vandaag vanaf 09:00 uur voor u klaar!

Webshops

Het aantal fysieke winkels in Nederland daalt en het aandeel webshops stijgt. Tijd om ook online te gaan verkopen! Die online verkoop moet eenvoudig zijn, zowel voor de verkoper als voor de klant.

Advies en begeleiding

De online mogelijkheden zijn zo ongeveer onbegrensd. En om door die bomen het bos terug te vinden, begeleidt Libelnet haar klanten naar de keuze voor de best passende webshop. Is er enkel een bestelsysteem gewenst? Of moet de klant ook online kunnen afrekenen? En zijn er ook buitenlandse klanten die niet met iDEAL maar met MisterCash of Sofort Banking willen betalen? Moeten sommige producten gecombineerd worden? Of zijn er producten die ook via andere websites zoals bol.com aangeboden dienen te worden? Het is slechts het topje van de ijsberg van vragen die beantwoord moeten worden voor de start van een webshop. 

Eenvoud staat voorop

Het spreekt voor zich dat de winkeleigenaar zelf zijn assortiment en prijzen kan updaten.De kracht is dan ook dat alle webshops van Libelnet door de klant zelf te beheren zijn. Beheert de klant de website liever niet zelf? Geen probleem, dan worden er heldere afspraken gemaakt hoe Libelnet de webshop up to date houdt.

Magento logoMijnWebWinkel logo

Zoekmachine optimalisatie

Ik wil bovenaan staan in Google

Deze vraag komt in vrijwel elk gesprek over websites en webshops naar voren. Hoewel het eenvoudig klinkt, is het goed positioneren van een website in zoekmachines tegenwoordig een hele klus. Libelnet helpt u daarmee: de standaard webshop die wordt opgeleverd is goed vindbaar in Google. De techniek is snel, de bestandsgrootte wordt zoveel mogelijk beperkt, de teksten en structuren zijn in orde en er wordt met de klant meegedacht over de do's en don'ts op het gebied van SEO - Search Engine Optimization. 

Maar het kan altijd beter.  Om op specifieke zoekwoorden of producten nog hoger te scoren, kan de website verder geoptimaliseerd worden. Libelnet begeleidt de klant naar een webshop die top functioneert en goed scoort op vooraf bepaalde zoekwoorden.

Web

  • Door klant beheerbaar
  • Diverse betaalmogelijkheden
  • Mobielvriendelijk
  • Voor elk budget
  • Zoekmachine optimalisatie
  • AVG Proof

Van idee tot webshop.

werkwijze webshop

Na het eerste telefoontje of mailtje over een nieuwe webshop, volgt een intakegesprek. Dit kan bij de klant op locatie of bij Libelnet in Maasbree. Tijdens het gesprek worden de ideeën en mogelijkheden besproken. Het plan wordt gevormd en na het gesprek wordt een vrijblijvende offerte opgesteld.

Indien het voorstel akkoord is, wordt het ontwerp van de webshop bepaald. Samen wordt er gekeken naar alle benodigde functionaliteiten en de uitstraling. Vervolgens wordt de webshop ingericht en uitvoerig getest. Met feedback van de klant wordt de webshop helemaal afgerond, getest en uiteindelijk opgeleverd.

Contact.

Telefoon
077 465 0295

Whatsapp
077 465 0295

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres
Dorpstraat 58
5993 AP Maasbree
Limburg, Nederland

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer