fbpx
Wij staan morgen vanaf 09:00 uur weer voor u klaar.

Tijdens verblijf

Wat zou het doen met de gasttevredenheid als bij aankomst de slagboom direct open gaat? En bij het passeren van de slagboom de verwarming aan springt in het desbetreffende huisje!? Ook is het mogelijk om dan automatisch een wifi code te verstrekken. Dit scheelt enorm veel werk bij de receptie en de gast is van alle gemakken voorzien!

Zijn er van te voren fietsen gehuurd via de “Verhuurmodule”!? Dan kunnen deze ook al klaar gezet worden, dit om topdrukte bij de receptie op wisseldagen te voorkomen.

Middels de “campingapp” heeft de gast tijdens het verblijf inzicht in alle informatie over de camping. Tevens kan de gast gestimuleerd worden om aan bepaalde activiteiten deel te nemen middels het versturen van een push bericht.

Met de module Online Betalen kan gedurende het verblijf slim worden betaald en hebben zowel u als de gast inzicht in de nog openstaande betalingen. Eventueel kunnen ook reminders worden verstuurd.

Bij het verlaten van de camping gaat de slagboom weer automatisch open en krijgt de schoonmaakploeg via de module “Facility Management” een seintje om het huisje weer op orde te brengen voor de volgende gast.

Bekijk voor meer informatie: Wifi Toegangscontrole, Facility Management, Meterstanden Inzien, Slagboomkoppeling.

Wifi Toegangscontrole Facility Management Meterstanden Inzien Slagboomkoppeling