fbpx
Wij staan vandaag tot 17:30 uur voor u klaar!

DTP en vormgeving

Unieke ontwerpen die jou eruit laten springen

Creatieve concepten

Een team van grafisch ontwerpers zit klaar met originele ideeën en daar kan iedereen gebruik van maken. Dus doe dat dan ook, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een beeldmerk om jou onderneming een eigen identiteit te geven, of vorm te geven aan een direct mail of marketingcampagne.
Bij Libelnet bedenken ze de leukste concepten om jouw doelgroep te bereiken en deze ook te doen kiezen voor jouw!

Samenwerking

Libelnet kijkt vanuit het oogpunt van de klant, daarom vinden ze het belangrijk om te weten wie je bent. Een persoonlijk gesprek vooraf zal duidelijk maken wat je zoekt. Ook tijdens de concept- en ontwerpfase blijft Libelnet met haar klant in contact en werken jullie samen toe naar het beste resultaat.

Uit liefde voor het vak

Als Libelnet iets doet, doen ze het goed en graag. 10 jaar ervaring geeft niet alleen aan dat er kennis is maar ook dat er liefde is voor het vak.

Eenvoud en overzicht

Zelf houden ze er bij Libelnet ook niet van vaagheden, daarom houden ze graag alles eenvoudig maar maken ze zich nergens makkelijk van af. Als je met Libelnet in zee gaat zullen zij ervoor zorgen dat u zich tijdens de vaart geen zorgen hoeft te maken. Overzichtelijke afspraken van offerte tot deadline, het hele traject bestaat uit duidelijke afspraken en die deadline gaan ze gewoon halen.

DTP

Naast het totaal nieuw ontwikkelen van concepten draaien ze ook hun hand niet om voor het in orde maken van eigen aangeleverde ontwerpen. Ze zorgen ervoor dat het ontwerp voldoet aan enkele standaard specificaties die ervoor gaan zorgen dat het product dat eruit komt rollen ook daadwerkelijk voldoet aan de verwachtingen.

Promotie

  • Klantvriendelijk
  • Doeltreffend en effectief
  • Top prijs/kwaliteit
  • Snelle levertijden
  • Groot assortiment

Hoe komt het tot stand

werkwijze dtp&vormgeving

Na het eerste contact per mail of telefoon wil Libelnet je graag beter leren kennen en plannen ze een intakegesprek. Dit kan bij de klant op locatie of bij Libelnet in Maasbree. Tijdens dit gesprek wordt de identiteit van de klant en de doelstelling van het op te leveren product of project vastgesteld. Aan de hand van deze bevindingen zal er een vrijblijvende offerte worden opgesteld.

Indien dit voorstel akkoord is, wordt er een eerste concept ontwikkeld. Afhankelijk van het project zal dit concept 1 tot ongeveer 5 verschillende ontwerpen bevatten. Bij logo ontwerpen kan dit zelfs oplopen tot een tiental ontwerpen en gelden er ook meerdere feedbackronden (standaard 3). Uiteindelijk zal er na deze feedbackronden een akkoord op het ontwerp volgen waarna dit opgeleverd kan worden of in productie kan worden genomen.

Bij een productie zal vooraf in de offerte ook duidelijk op de specificaties van het te produceren producten worden ingegaan. Met professionals met meer dan 10 jaar ervaring kunt u er vanuit gaan dat het juiste materiaal en de juiste uitvoering voor het product is gekozen.

Contact.

Telefoon
077 465 0295

Whatsapp
077 465 0295

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres
Dorpstraat 58
5993 AP Maasbree
Limburg, Nederland

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer