Wij staan morgen vanaf 09:00 uur weer voor u klaar.

Websites

De website is de basis van de online identiteit van een bedrijf. De eerste kennismaking vindt tegenwoordig online plaats en die eerste indruk moet top zijn.

Voor elk budget

Libelnet is sterk in de ontwikkeling van een website op maat. Na een gesprek met de klant, wordt er een ontwerp gemaakt dat past bij de wensen. Na enkele correctierondes, is het idee compleet en kan de website gebouwd worden, precies zoals de klant het wil en gebruik makend van de nieuwste technieken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een statsische informatieve website tot een compleet interactief platform met diverse integraties van andere systemen.

Om (startende) bedrijven met een kleiner budget ook een website te kunnen bieden, heeft Libelnet standaard websites ontwikkeld, die tegen een vast laag tarief aangeschaft kunnen worden. Het ontwerp ligt vast, maar door een aantal kleuren en het logo te wijzigingen krijgt de website toch een eigen sfeer en uitstraling die past bij het bedrijf. Beide websites voldoen aan de nieuwste technieken en zijn (uiteraard) responsive gebouwd zodat ze geschikt zijn voor alle apparaten.

Vraag naar de mogelijkheden

Een beheerbare website

Alle websites die worden opgeleverd, zijn beheerbaar door de klant. De klant kan zelf eenvoudig een tekst, foto, product aanpassen of toevoegen is. Libelnet werkt met wereldwijd gebruikte Content Management Systemen en na oplevering van uw website krijgt de klant een instructie hoe de website te beheren is. Beheert de klant de website liever niet zelf? Geen probleem, dan worden er heldere afspraken gemaakt hoe Libelnet de website up to date houdt.