fbpx
Wij staan morgen vanaf 09:00 uur weer voor u klaar.

Julianahoeve

Toegangscontrole
software

Voor camping & beachresort Julianahoeve is een volledig maatwerkomgeving gemaakt voor de huiseigenaren. Dit ten behoeve van het blokkeren van eigen verblijven / vakanties alsook het aanmelden van logée gasten en daarbij is het gehele traject geautomatiseerd, zodat een eigenaar zijn of haar object kan aanmelden voor particuliere verhuur.
Jaarlijks wordt er een huiseigenaren overeenkomst gegenereerd welke de eigenaar kan ondertekenen en welke wordt weggeschreven naar reserveringssysteem Stratech.
Deze Mijn Omgeving wordt uiteraard ook gebruikt voor toeristische gasten met betrekking tot het doen van reserveringen en betalingen een aanverwante zaken.

Recent is er door Libelnet de koppeling gemaakt tussen reserveringssysteem Stratech en toegangscontrole systeem EasySecure, gasten van Julianahoeve kunnen hierdoor met gezichtsherkenning toegang tot het zwembad verkrijgen. De betreffende foto's hiervoor kunnen via de Mijn Omgeving worden geupload en van daaruit vindt de synchronisatie plaats. Uiteraard volgens de geldende AVG-procedures.