fbpx
Wij staan morgen vanaf 09:00 uur weer voor u klaar.

Facility management

De Facility Management module is een systeem voor het objectbeheer. Hierbij is het mogelijk om op een eenvoudige manier (storings)meldingen te beheren en planningen voor onderhoud en schoonmaak door te voeren.

Zo krijgt u bijvoorbeeld direct een overzicht welke bungalows nog schoongemaakt moeten worden en bij welke dit al gebeurd is. Verder is het mogelijk om via uw planbord van het registratiesysteem te zien waar welke storingen aanwezig zijn.

Jaarlijkse of periodieke controles van bijvoorbeeld rookmelders, legionella en CV-ketels zijn via de module Facility Management geen enkel probleem meer en daarmee zorgt deze module er dus ook voor dat deze vaak verplichte controles niet in de vergetelheid geraken. U krijgt vanzelf een melding wanneer een bepaalde taak uitgevoerd dient te worden.

Libelnet heeft deze module speciaal ontwikkeld voor Work and Stay, een professionele campus voor huisvesting van internationale arbeidskrachten. Zij hebben hierdoor een actueel inzicht in de objectbezetting, storingen, opgeloste storingen en taken waarbij (verplichte) periodieke controles noodzakelijk zijn.

Het is altijd mogelijk om de module Facility Management uit te breiden met uw specifieke wensen.

Uw voordelen:

  • Tijdbesparend en gebruiksvriendelijk
  • Eenvoudig en accuraat objectbeheer
  • Gecentraliseerde en zelfstandig opererende applicatie
  • Koppeling aan reserveringssystemen
  • Handige houvast voor facilitaire diensten