fbpx
Wij staan morgen vanaf 09:00 uur weer voor u klaar.

Meterstanden inzien

De module Meterstanden Inzien is een real-time meet-en-weet systeem voor het eenvoudig inzien van meterstanden voor eindgebruikers. Hierbij is het mogelijk om dit via internet in te zien vanaf smartphone, tablet, laptop of pc.

Op deze manier biedt u de mogelijkheid tot actuele inzage in verbruik voor uw gasten en voorkomt u overbodig, tijdrovend en soms vervelende gesprekken met uw gasten over meterstanden.

Meterstanden Inzien geeft directe inzage op afstand van het actuele elektriciteitsverbruik van uw vaste gasten met een seizoens- of jaarplaats. U hoeft op deze manier geen telefoontjes meer te beantwoorden met vragen over de meterstanden van bijvoorbeeld een stacaravan op uw park. De klant kan vanaf zijn thuisadres via een smartphone, tablet of pc zijn elektriciteitsrekening via het internet inzien op ieder moment van het jaar.

Dit kan de huurders energiebewust maken en kan onaangename verrassingen op het einde van het jaar voorkomen, doordat de meterstanden tussendoor vanuit thuis opvraagbaar zijn. Zo kan men er in een vroeg stadium al achter komen of de koelkast of elektrische kachel wel uitgeschakeld is.

Er is ook de mogelijkheid voor u als campingbeheerder om de stroom op afstand aan- of uit te zetten. Dit kan een besparing opleveren van personeelskosten welke niet meer ter plekke hoeven te gaan om de elektriciteit aan of uit te zetten.

De Meterstanden module van Mijn Data Omgeving werkt met diverse reserveringspakketten.

Uw voordelen:

  • Real-time inzicht in de meterstanden
  • Inzage vanuit thuis via smartphone, tablet, pc of laptop
  • Voor alle vaste gasten mogelijk, ongeacht de duur van het verblijf
  • De gast wordt verantwoordelijk
  • Geen vervelende gesprekken n.a.v. eindafrekening: dus tevreden gasten én medewerkers
  • Kostenbesparing op energie vanwege bewuster gebruik