fbpx
Wij staan morgen vanaf 09:00 uur weer voor u klaar.

Vakantiepark BreeBronne

Automatisering, nieuwe identiteit en online marketing
software // bedrijfsoptimalisatie // consultancy // website // webapplicatie // social media // nieuwsbrieven // vormgeving // drukwerk // fotografie

Automatisering

Sinds de overname door de Hermans Groep is BreeBronne in samenwerking met Libelnet de weg der automatisering ingeslagen. Startpunt hierin is de unieke Mijn Omgeving welke afgestemd is op de bedrijfsprocessen binnen BreeBronne. Deze Mijn Omgeving is het centrale punt voor de dataverzameling om zodoende de gast te informeren, maar ook om de juiste data op het juiste moment te synchroniseren voor bijvoorbeeld de kentekenherkenning of Salto deurtoegang. Sinds 2021 wordt er ook gebruik gemaakt van de LeisureConnect App van Libelnet om de gast alle handvatten te geven voor een receptieloze aankomst, maar ook om persoonlijke push-berichten te kunnen sturen of de gast te informeren over het animatie-programma of de faciliteiten op het park.

BreeBronne is recent ook gestart met de verkoop en verhuur van duurzame vakantiewoningen. Huiseigenaren kunnen via de Mijn Omgeving eigen blokkades opgeven of inzien wanneer zijn of haar woning is verhuurd.

Online marketing voor BreeBronne

Vakantiepark BreeBronne is een camping en accommodatie met originele slaapplekken die bij uitstek geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen, voor stelletjes of voor eenoudergezinnen. Gelijktijdig met het realiseren van de nieuwe identiteit en website heeft Libelnet samen met BreeBronne een online marketing strategie ontwikkeld.

Online marketing doelstellingen

De online marketing strategie is uitgewerkt aan de hand van omzet doelstellingen. Sinds livegang van de nieuwe website is het doel om elk jaar een omzetgroei te realiseren. Uiteraard dient deze omzetgroei in combinatie met een positieve return on investment te worden behaald. Ook daar heeft Libelnet samen met BreeBronne doelstellingen aan gekoppeld.

Online marketing strategie

Om deze doelstellingen te kunnen behalen, heeft BreeBronne een uitgebreide online marketing strategie uitgewerkt voor zowel de Nederlandse als Duitse markt. Binnen deze strategie zijn SEO, SEA, Social Media en E-mail marketing werkzaamheden meegenomen.

Werkzaamheden voor BreeBronne:

  • Huisstijl / identiteit

  • Webdesign en ontwikkeling

  • Koppeling boekhoud software met reserveringssysteem (website)

  • Zoekmachine adverteren

  • E-mail marketing

  • Social Media (adverteren)

  • Drukwerk